in

«Я можу бути різким» — Потап набрався сміливості та вперше дав коментар на плітки навколо пісні «Волонтер»

Лише через місяць український продюсер Потап відреагував на хейт, що виник навколо його пісні «Волонтер». За допомогою композиції виконавець хотів висловити подяку людям, які займаються волонтерською діяльністю, проте, за словами українців, йому вдалося лише принизити їх. Так, шоумен набрався сміливості та вперше висловився з цього приводу.

Як пише bigmirnet, Олексій Потапенко впевнений, що краще отримати негативні коментарі за роботу, ніж залишитися непоміченим. Чоловік Каменських зазначив, його стиль спілкування та написання пісень завжди був досить різким і резонансним, але це не означає, що він хоче когось образити.

«Я можу бути різким, але завжди вмію попросити вибачення, коли для когось це здалося образливим. І справді – у цій пісні я не мав мети образити когось, тож, будь ласка, не тримайте на мене зла. Якщо є люди, чиї почуття я зачепив – я цього не хотів. Пісня може подобатися, може, ні. Це вибір людини, і я завжди його поважаю», – сказав Потап.

Він продовжив – зараз не час критикувати творчість українських артистів, адже всі вони працюють на благо країни та якнайшвидшу перемогу. Також репер заявив, що останнім часом багато знаменитостей піддаються хейту і в цьому немає нічого поганого.

«Зараз взагалі такий час, що хейту багато. Але якщо говорити саме про артистів, то найгірше – залишитися непоміченим. Коли його творчість не викликає жодних реакцій. Тому хейт для мене – це не страх. У разі пісні «Волонтер» для мене справді головною метою було присвятити її волонтерам, бо ці люди – ті, без яких ми ніколи не переможемо», – резюмував селебріті.

Великі борги в Києві та депутатський мандат: стало відомо, чому хореограф Яма втік з України

«Користуйтеся, поки я жива» — 22-річна дружина Володимира Остапчук поділилась лайфхаком, як не готувати вдома