in

Овнам — до лікаря, терезам — скандал, а стрільцям — шаленна вдача: гороскоп на 23 травня

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 23 травня. Зірки кажуть, що події в цей день будуть розвиватися дуже стрімко. Є знаки, яким не варто приймати ніяких рішень, інакше це погано закінчиться.

Овен

Овнам в цей день доведеться йти до лікаря. Це можуть бути як якісь актуальні потреби, так і рішення зайнятися своїми хронічними болячками. Зірки кажуть, що цей день сприятливий для всіх маніпуляцій, пов’язаних з медициною.

Телець

Тельцям цей день подарує зустріч з приємною людиною. Можливо, це буде якийсь знайомий, з яким в минулому Тельці були дуже близькі. Зустріч змусить відчути ностальгію.

Близнюки

Близнюкам доведеться сісти за стіл переговорів. Вони будуть або обговорювати з керівництвом своє підвищення, або вирішувати якісь питання з бізнесом, або просити кредит, або вести переговори з новим клієнтом. Все пройде успішно.

Рак

Ракам зірки пророкують переживання про когось зі своїх близьких. Астрологи кажуть, що всі нерви будуть зайвими, оскільки ніяких загроз Ракам і їхньому найближчому оточенню кінець травня не готує.

Лев

Левам варто взяти себе в руки. Якщо є якась невирішена проблема, яка не дає спокою, потрібно зробити все, щоб її позбутися. В іншому випадку вона буде волочитися шлейфом.

Діва

Дівам не варто приймати важливих рішень. Особливо якщо це стосується інвестицій, кредитів, вартісних покупок. Також в цей день Дівам краще відмовитися від побутових придбань: техніки, одягу, меблів та іншого.

Терези

Терезам вівторок може принести неприємну словесну перепалку з близькою людиною. Станеться це вранці, тому настрій буде зіпсовано на весь робочий день. Зірки кажуть, що цьому можна запобігти, не реагуючи на провокації і «гострі» висловлювання на свою адресу.

Скорпіон

Скорпіонам не варто показувати слабину. У конфліктних ситуаціях або при з’ясуванні стосунків представникам цього знака Зодіаку важливо позначити свої межі.

Стрілець

Стрільцям буде везти у всіх починаннях. Всі плани, які вони хотіли втілити в життя у вівторок, увінчаються успіхом.

Козеріг

У цей день Козероги візьмуть на себе відповідальність. Швидше за все, вона буде пов’язана з роботою. Астрологи радять говорити про свої потреби чітко і зрозуміло, щоб не було непорозумінь з колегами.

Водолій

Водолії можуть бути засмучені несправедливістю. Це може стосуватися як особистого, так і професійного життя.

Риби

Рок подій призведе до того, що Риби будуть з самого ранку в поганому настрої. Але їхні близькі люди знайдуть спосіб їх підтримати, тому вдень ситуація стабілізується.

«Гинуть кращі, а ці нелюди співають про Москву!» — у Білій Церкві розгорівся гучний скандал

Розгорнулись нові подробиці: в лікарні «Охматдит» нічого не знають про благодійний концерт Лободи в Києві