in

«Погодилася на зйомки» — в мережі з’явилися кадри Алли Пугачової у Москві

Співачка Алла Пугачова нечасто з’являлася на телешоу. Останнім часом її практично не було на росТБ. А ось її чоловік, гуморист Максим Галкін, вів телешоу і був зіркою «блакитного екрану».

Заради нього Примадонна навіть робила виняток. Як виявилося, до початку повномасштабної війни Пугачова погодилася на зйомки. Вона з’явилася в студії програми «Сегодня вечером», яку раніше вів Галкін.

Для зйомок Примадонна приміряла образ total-black. Навіть туфлі співачки були чорними. Свій наряд вона «розбавила» яскравим акцентом у вигляді масивних прикрас.

Кадри зі зйомок з’явилися мережі лише зараз. Тепер їх називають «останніми фото» Пугачової в РФ. Як помітно на знімках, в студію до Галкіна прийшли також Крістіна Орбакайте і Юрій Ніколаєв.

Відомо, що випуск так і не з’явився на росТБ. Галкіна «прибрали» з ефіру після того, як він засудив криваву путінську агресію і повномасштабну війну в Україні. Пропагандисти почали засуджувати гумориста і його дружину. Особливу істерику викликало те, що незабаром Галкін і Пугачова поїхали до Ізраїлю.

Назар Грабар та його загиблий на війні брат отримали нагороди від головнокомандувача ЗСУ

Гороскоп на 3 липня: Овнам — енергія, Тельцям — терпіння