in

«Моя перша думка була про дітей» — співачка Мадонна написала заповіт та вийшла на зв’язок до шанувальників

Співачка Мадонна порушила мовчання вперше після того, як її непритомною забрали до лікарні півтора тижні тому.

Новим дописом зірка поділилася на своїй сторінці в Instagram. 64-річна Мадонна подякувала шанувальникам за любов і підтримку під час її хвороби та розповіла про, що думала у перші хвилини після того, як отямилася.

«Дякую за вашу позитивну енергію, молитви, слова зцілення та підбадьорення. Я відчула вашу любов. Я на шляху до одужання і неймовірно вдячна за всі благословення в моєму житті. Моя першою думкою, коли я прокинулася в лікарні, були мої діти», — написала співачка.

Також Мадонна опублікувала перше селфі після хвороби та відповіла, що буде з її ювілейним світовим туром, який мав розпочатися 15 липня.

«Другою думкою було те, що я не хочу розчаровувати нікого, хто купив квитки на мій тур. Я також не хотіла підвести людей, які працювали зі мною невтомно працювали зі мною протягом останніх кількох місяців над створенням мого шоу. Я ненавиджу розчаровувати когось. Зараз я зосереджена на своєму здоров’ї та тому, щоб набратися сил, і я запевняю вас, я повернуся до вас, як тільки зможу! Поточний план полягає в тому, щоб перенести північноамериканську частину туру і почати в жовтні в Європі. Я не можу бути більш вдячною за вашу турботу і підтримку. З любов’ю, M», — звернулася до фанів Мадонна.

Нагадаємо, що наприкінці червня Мадонну знайшли непритомною у власному будинку та одразу ж госпіталізували. Причиною погіршення стану зірки стала бактеріальна інфекція, як повідомив її менеджер. Однак у Мережі також почали ширитися чутки про передозування наркотиками та наслідки пластичної операції співачки.

До речі, напередодні звернення зірки фани заскочили Мадонну під час прогулянки Нью-Йорком у компанії подруги.

Зірка «Кухні» Катерина Кузнєцова показала чоловіка-росіянина у футболці з українським гербом

Енріке Іглесіас таємно одружився з росіянкою після 20 років стосунків