in

«Фотошоперу-«Оскар» – Полякова з 18-річною донькою похизувалися формами в тісних купальниках

Українська співачка Оля Полякова нарвалася на хейт через нові фото з дочкою. Зірка з 18-річною Марією Поляковою позували в купальниках у італійській клініці для оздоровлення, але фанатам здалося, що артистка занадто відфотошопила їхні фігури.

Співачку, яка ще місяць тому влаштувала скандал через бодішеймінг, звинуватили в тому, що вона свідомо змінювала профорції своєї дочки на фото. Коментарі зʼявилися в Instagram зірки (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

На кадрах мати з дочкою позували біля басейну та на сходах в обтислих купальниках, які окреслювали їхні талії. Увагу шанувальників привернули фігури красунь, які, як їм здалося, виглядали дещо неприродньо.

Фото: instagram.com/polyakovamusic
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Фото: instagram.com/polyakovamusic

У коментарях також зауважили, що фотошоп видають текстури, які «попливли». Втім, українці не захейтили героїнь фото, а зауважили, що вон чудово виглядають і не потребують ретуші.

«Ви і так гарні. Навіщо фотошопити фото? Всі жінки красиві, навіть якщо не підходять під якісь стандарти», «На кожній фотографії видно фотошоп», «Фотошоперу-«Оскар», «Фотошоп творить дива. Фігури ідеальні», «Маша ж така красуня, для чого фотошоп?» – висловилися підписники Олі Полякової.

Фото: скріншот
Фото: скріншот

До речі, під одним з подібних коментарів зірка зізналася, що сама займалася обробкою фото.

Пішов із життя близький чоловік: у родині Ольги Сумської сталося горе

«Майбутня королева!» – 9-річна дочка Галкіна і Пугачової довела мережу до сліз (відео)