in

Принц Гаррі став на коліна біля українського бійця: відео приголомшило Мережу

Днями інтернет-простір був вражений дивовижним вчинком британського принца Гаррі.

Член монаршої сім’ї прибув у Дюссельдорф, аби відвідати засновані ним Іnvictus Games, більш відомі як «Ігри нескорених» — міжнародні спортивні змагання колишніх та діючих військовослужбовців, які отримали поранення або інвалідність під час служби. Проходячи повз трибун з уболівальниками, Гаррі помітив українського бійця, що втратив обидві ноги. Він підійшов до нього, став на одне коліно біля інвалідного візка, потиснув руку та зробив спільне фото.

Принц Гаррі став на одне коліно, щоб сфотографуватися з українським бійцем без ніг

При цьому принц обіймав ветерана, а також попросив людей, що знаходились поруч трохи відійти для того, щоб не зіпсувати кадр. Відео, що зображувало такий зворушливий момент, миттю поширилося інтернет-спільнотами.

Користувачі Мережі не поскупилися на коментарі, а особливо потішилися наші співвітчизники. Вони писали: «Дякуємо за підтримку українського народу», «Респект та повага», «Все ж королівська кров то є королівська кров».

Принц Гаррі з українською командою на «Іграх нескорених» 2023

Варто відмітити, що принц Гаррі також поспілкувався на змаганнях с представниками української команди — він привітав бійців рукостисканнями та зробив пам’ятні фото.

Ексчоловік Ані Лорак похизувався світлиною з новою 27-річною дружиною в патріотичних луках

Анна Трінчер під час виступу «звалилася» зі сцени (відео)