in

Звичайний герой: під час ракетної атаки киянин заскочив у палаючий автомобіль, аби відігнати його подалі

Вранці 29 грудня столиця України стала мішенню масованої ракетної атаки російських терористів.

Внаслідок падіння уламків ракет у Святошинському районі відбулася займання автомобілів. Побачивши, що його машина, яка стояла на парковці, почала горіти, немолодий Киянин Андрій Васильович без роздумів кинувся до палаючого автомобіля, аби відігнати його подалі від інших транспортних засобів.

Випадок попав на камери відеоспостереження і швидко поширився мережею. Журналісти відшукали чоловіка і поспілкувалися з ним, поцікавившись, що ним рухало і чи розумів він тоді, що наражає себе на смертельну небезпеку, оскільки автомобіль міг вибухнути будь-якої миті.

Чоловік став справжнім героєм для своїх сусідів

«Думав, що газовий балон у машині вибухнув, а коли вийшов надвір, побачив, що від чужої машини зайнялася моя. Вона ззаду почала трохи горіти. Я відкрив авто, підключив акумулятор — я його вимикаю. Потім сів до салона і, щоб не було так темно, відчинив дверцята… Коли машину переганяв, температура висока була… Висунув голову і попхав машину до мийки», — розказав сміливець.

Наразі чоловік відмовився від госпіталізації, незважаючи на численні опіки шкіри обличчя і рук. У разі погіршення стану пообіцяв звернутися до медиків.

Хайді Клум показала як засмагає на Карибах в одних трусиках: ідеал жіночої звабливості для тих, кому за 50

В день атаки на Київ Влад Яма цинічно посміявся над українцями публікацією з Маямі