in ,

Врятувало кохання: мама 4-річного Саші Яхно, який трагічно загинув на початку війни, вийшла заміж і зворушливо звернулася до українцям

Трагічна історія сколихнула жителів Вишгорода на початку великої війни.

Під час евакуації з блокованого району, у крижаних водах Дніпра загинула бабуся і чотирирічний онук. Човен, на якому вони намагалися перепливти через річку, перекинувся — жінку, яка потонула, знайшли одразу. А от маленького Сашка, який був у рятувальному жилеті, шукали всі, хто міг долучитися. Лише через кілька тижнів тіло дитини знайшли. Хлопчик захлиснувся.

4-річний Саша загинув під час евакуації. Фото: Інстаграм Анни Яхно

Довгий час мама Сашка не могла прийти до тями. 1 вересня 2022-го вона звернулася зі співчуттям до батьків, чиї діти не змогли сісти за парти, бо їхні життя обірвали росіяни.

Скріншот: Інстаграм Анни Яхно

І ось, вперше за довгий час, підписники Анни Яхно побачили її усміхненою. В День закоханих жінка зізналася, що ще 5 січня цього року вона вийшла заміж і вирішила поділитися фотографіями тієї пам’ятної події. Закохані відзначили одруження скромно, без свідків, вітань, та інших традиційних атрибутів. Створення нової сім’ї немов би дало другий подих і дало зміст подальшого життя для жінки, якій довелося пережити непоправну втрату.

Фото: Інстаграм Анни Яхно

На своїй сторінці в Інстаграм Анна показала світлини на яких вона була зображена за столом ресторану, де, судячи з усього, вони з коханим відзначили одруження. Наречена була у трендовому костюмі трійці ніжно-молочного кольору, який, очевидно, замінив її весільню сукню.

Фото: Інстаграм Анни Яхно

«Настав час будувати нові плани та майбутнє разом. День народження нашого подружжя став для мене символом надії та доказом того, що за найтемнішим періодом життя обов’язково приходить світло, воно продовжується навіть після найстрашніших випробувань. 🙏🏼 Будь-якій людині життєво необхідно щоб її любили. Бажаю, щоб кожен з вас, якнайшвидше зустрів того, кому він без страху та вагань зможе довірити своє серце. Того, хто буде з особливою ніжністю берегти це серце. Того, хто допоможе пережити усі біди і подарує найнезабутніші моменти у цьому житті. Бажаю зустріти своє кохання!🥰», — звернулася до українців Анна Яхно тепер уже під новим прізвищем.

«Це трагедія у сім’ї. Наташа страждає!» — «Червона шапочка» Поплавська розповіла про проблеми Корольової через маму, яка підтримує Україну

Козерогам – успішні зміни, а Рибам – збій в особистому житті: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 19 лютого