in

«Не здавайтеся!» — Пугачова звернулася до українців і показала зблизька як виглядає у свої 74

В останні дні Алла Пугачова значно активізувала свою публічну діяльність.

Лише кілька днів тому артистка відреагувала на інформаційний вкид про те, що вона буцім-то готує до випуску новий альбом, однак заінтригувала фанатів натяком на те, що все ж готова зробити їм подарунок до свого ювілею і порадувати новими піснями. Одразу ж по тому Примадонна довела, що не кидає слів на вітер і представила підписникам свою першу за останні 5 років композицію.

3 березня Алла Борисівна дотрималася започаткованої нею ж традиції, коли вона з’являлася перед прихильниками і символічно «дозволяла» прихід весни. Цю звичку вона бережно продовжує ось уже 46 років, влаштовуючи сюрпризи своїм вірним фанатам. Цьогоріч у першу неділю весни вона показалася перед фолловерами на свіжому фото у своєму Інстаграм.

Усміхнена артистка позувала з макіяжем, зачіскою, у білому гольфі, джинсовій сорочці та з прикрасою на шиї. «Перша неділя ВЕСНИ. Свято жовтих квітів. НЕ ЗДАВАЙТЕСЯ! НЕ СУМУЙТЕ! МИР ВАШОМУ ДОМУ!», — написала вона, і багато хто з підписників сприйняв це як звернення до українців, які зараз боронять свою землю.

Скріншот: www.instagram.com/alla_orfey

Читайте також. Пощастило з новим будинком: Максим Галкін показав підрослого члена їхньої сім’ї

У промоклій до нитки сукні на голе тіло: 59-річна Моніка Беллуччі знялася у звабливій фотосесії під водоспадом

Закликали припинити це жахіття: Агутін та Варум виступили на благодійному заході для України