in

«Твої ролі назавжди залишаться в пам’яті»: на війні загинув Андрій Доманський

У російсько-українській війні загинув провідний театральний актор та військовослужбовець Андрій Доманський.

Про трагічну звістку повідомили його колеги по роботі з Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги, де він пропрацював майже 25 років. На початку повномасштабного вторгнення  Андрій прийняв рішення стати на захист Батьківщини, адже вважав, що це його обов’язок. На жаль, доля розпорядилася інакше і, його життя трагічно обірвалося.

«Ти завжди був щирим і добрим. Завжди йшов вперед до своєї мети. Ти вмів підтримати словом і ділом. Завжди усміхнений. Мудрий, відвертий, емоційний. Неймовірно талановитий, харизматичний. Ти любив театр, а театр любив тебе. Майже 25 років ти служив театру. Тобою зіграно понад 40 яскравих ролей. Ти був надійним партнером. Твої ролі назавжди залишаться у пам’яті глядачів…Ти назавжди залишишся у наших серцях..», — йдеться в повідомленні театру.

Загинув актор Андрій Доманський

Як повідомив його побратим, Олег Сафтюк, Доманський у важких боях отримав контузію, тривалий час проходив лікування, а згодом його списали зі служби за станом здоров’я.

«Помер мій друг, мій побратим Андрій Доманський «Артист». Разом пройшли з початку повномасштабної. Воювали з Макарова і до Херсона. Разом штурмували 17-ту точку, що під Білогіркою на Херсонщині, тримали оборону. Саме він витягнув мене пораненого з окопу і прикривав відхід. У тому бою Андрій отримав важку контузію… Потім разом по шпиталях… лікування, ВЛК. Його списали, я зрадів. Сказав, поживеш іще трошки… А він писав вірші про побратимів, дружбу і війну. Доманський був професійним артистом, грав в Житомирському театрі імені Кочерги. Я мріяв прийти на його спектакль… Творча людина з великим серцем, яке вже не б’ється. Прощай, мій друже, дякую Богу за тебе» — написав із сумом Сафтюк.

На війні загинув актор Андрій Доманський

У коментарях прихильники його творчості висловили глибокі співчуття рідним з приводу непоправної втрати та вшанували пам’ять захисника України. Прощання із загиблим відбулося 10 квітня, о 12 годині в фойє театру.

Читайте також: Висохла й обвисла: Анастасія Волочкова налякала своїм моторошним виглядом

Висохла й обвисла: Анастасія Волочкова налякала своїм моторошним виглядом

Терезам — дуже плідний день, а Скорпіонам — досягнення великих успіхів: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11 квітня