in

Анастасія Приходько вперше за тривалий час показалася з трьома своїми дітьми

Українська співачка Анастасія Приходько замилувала сімейним кадром з трьома дітьми.

Артистка рідко ділиться особистим життям на просторах Інтернету. Втім, в честь свята Дня матері зірка потішила підписників новим фото, на якому вона позувала з синами та донькою. Для фотосесії вони обрали family look. На світлині Анастасія тримає найменшого сина Луку на руках, а поряд її обіймають син Гордій та старша донька Нана. Дівчинку співачка народила від попереднього союзу.

Окрім того, Приходько під новим дописом привітала усіх жінок зі святом та побажала поваги та любові від дітей. Знаменитість додала, що сподівається, що в країні скоро завершиться війна та запанує мир.

Анастасія Приходько зі своїми дітьми

«З Днем матері, дорогі жінки! У цей день я хочу привітати кожну з вас, адже бути мамою — це найвідповідальніша місія у нашому житті. Мої діти — це моє головне досягнення, мій скарб, моя енергія, моя сила, моє продовження роду. Всім матерям нашої вільної та сильної України хочу побажати, щоб вас любили та цінували ваші діти! Будьте здоровими, красивими та щасливими! Хай буде мир і щастя у ваших рідних домівках та на всій нашій рідній землі!» — написала Анастасія.

Читайте також: «Сина на фронті не побачите»: Мосейчук розлютила українців через дорослого сина, який відсиджується в Німеччині

«Сина на фронті не побачите»: Мосейчук розлютила українців через дорослого сина, який відсиджується в Німеччині

«Не бачить майбутнього в Україні»: колега Ольги Фреймут висловився про її виїзд за кордон