in

«Не бачить майбутнього в Україні»: колега Ольги Фреймут висловився про її виїзд за кордон

Український ведучий Слава Соломка, який полюбився глядачам своєю нестандартною поведінкою в кадрі, висловився про колегу Ольгу Фреймут.

З початком війни, яку РФ розв’язала проти України 24 лютого 2022 року, «головна ревізорка» країни разом із дітьми та чоловіком Володимиром Локотком виїхала з країни. Тимчасовий прихисток зіркова сім’я знайшла у Великій Британії. Соломко ж впевнений, що Фреймут більше не повернеться в Україну. Своїми роздумами Слава поділився в інтерв’ю для OBOZ.UA.

«Як я можу ставитися? Люди ухвалили рішення виїхати. Чи подобається мені це? Не подобається. Я вважаю, що українці зараз мають бути в Україні. Але вона боїться – це її право, і якоюсь мірою Олю можна зрозуміти. Окрім того, не виключно, що вона не бачить майбутнього в Україні. Це теж її право. Думаю, вона поїхала назавжди. Мені здається, ніколи вже не повернеться. І не тільки Оля» — розповів Соломка.

Соломка та Фреймут

Також він зізнався, чи було в нього бажання виїхати за кордон та пригадав першу розмову з мамою, коли розпочалося повномасштабне вторгнення.

«Я вважаю, що більшість публічних людей, які виїхали, вже не повернуться додому. Вони ухвалили для себе це рішення. А от чи будуть там щасливі – це запитання. Я б не був. У плані професійної реалізації ніяку іншу державу, окрім України, я не бачу. У мене навіть думки не було їхати кудись з Києва. Коли все почалося, бачив, що всі виїжджають, виїжджають, виїжджають. Набрав маму: «Ти хотіла б, щоб я тебе кудись вивіз?». А вона мені: «Ти що, здурів? Нікуди не хочу їхати». Я аж видихнув.» — зізнався актор.

Фреймут з чоловіком

Читайте також: Ольга Фреймут повернулася до України, щоб навчити «манерам під час війни», але зазнала жорсткого хейту

Анастасія Приходько вперше за тривалий час показалася з трьома своїми дітьми

Краса мамина, а талант — батька: як виглядає 17-річна донька Ратміра Шишкова, який загинув у її день народження