in

Без Галкіна у компанії російського олігарха: папараці побачили Пугачову на Кіпрі

Незважаючи на те, що Алла Пугачова вже більше двох років не проживає в Росії, вона зберігає великий вплив на багато процесів, що відбуваються в країні.

Будучи найавторитетнішою та заслуженою артисткою РФ, за роки діяльності Примадонна обросла численними знайомствами та зв’язками та підтримує їх за кордоном. Доказом цього є зустріч Алли Пугачової з одним із найвпливовіших російських банкірів, мільярдером Олегом Тіньковим.

Примітно, що засновник «Тінькофф банку», як і сама Пугачова та її чоловік Максим Галкін, не підтримав повномасштабне вторгнення в Україну та залишив країну-агресорку. «Зараз в Україні гинуть безневинні люди, щодня, це немислимо та неприпустимо! Держави мають витрачати гроші на лікування людей, на дослідження перемоги над раком, а не на війну. Ми проти цієї війни!», — заявив мільярдер 28 лютого 2022 року.

Олег Тіньков виступив проти російського вторгнення в Україну

Через антивоєнну позицію в Росії Олег Тіньков був визнаний «іноземним агентом» і змушений був продати частку в «Тінькофф-банку» лояльному до влади російському бізнесмену Володимиру Потаніну. Що саме було темою обговорення співачки Алли Пугачової та опального банкіра за обідом у ресторані Лімасола, залишається загадкою.

Зустріч Алли Пугачової та Олега Тінькова

Читайте також: Катерина Осадча показала нове фото свого 21-річного сина, який навчається та живе за кордоном

Катерина Осадча показала нове фото свого 21-річного сина, який навчається та живе за кордоном

«2 місяці, а вже танцює»: Лілія Ребрик розчулила підписників кадрами з донькою