in

«У його країні йде війна» — Ф’юрі не визнав поразки від Усика і заявив про упередженість суддів

У ніч на 19 травня у столиці Саудівської Аравії відбувся бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Особлива інтрига поєдинку полягала в тому, що до цього бою ні українець Олександр Усик, ні британець Тайсон Ф’юрі жодного разу не зазнавали гіркоти поразки.

Битва супертяжів тривала усі 12 раундів. Найбільш видовищним вийшов 9-й, коли Усик додав у швидкості дій і змусив Ф’юрі розкритися. Олександр видав цілу низку різноманітних ударів — Тайсон опустив руки і фактично не захищався. «Циганський Король» опинився на канатах, але рефері затяг із рішенням відраховувати 10 секунд, а коли вони закінчилися, пролунав гонг.

У результаті роздільним рішенням суддів перемогу здобув український боксер. Проте британець не визнав поразки та натякнув на упередженість суддів. «Я вважаю, що я виграв цей бій, Усік виграв кілька раундів, але я виграв більше. У його країні йде війна, і вони вирішили піти цим шляхом. Є умова про реванш, і ми повернемось у жовтні… Як я вже сказав, я вірю, що виграв бій. Ми повернемось до наших сімей, а потім повернемось у жовтні на ринг» , – передають слова Ф’юрі британські видання.

Варто зазначити, що оскільки один із трьох суддів присудив Тайсону Ф’юрі хоч і мінімальну, але перемогу, це робить бій-реванш невідворотним.

«Ледве відкачали»: Мухарський висловився про позицію ексдружини Єгорової та її спробу отруїти його

Тайсон Ф’юрі несподівано заявив про бажання приїхати до України