in

«Це Наталя, наша мама» — дочка Кіркорова вперше розсекретила біологічну маму-українку

Філіп Кіркоров виховує двох дітей — хлопчика Мартіна та дівчинку Аллу Вікторію.

Обидві дитини сталися світ від сурогатної матері. Алла-Вікторія народилася 26 листопада 2011 року в Майамі, Мартін Кіркоров народився 29 червня 2012 року також у США. Хрещеними батьками спадкоємців короля російської естради стали відомий телеведучий Андрій Малахов та підприємець Наталія В’ячеславівна Єфремова.

Особу біологічної матері своїх дітей епатажний артист тримає у суворому секреті, проте нещодавно 12-річна Алла-Вікторія проговорилася, вказавши журналістам свою маму. «Ми живемо з мамою Наталкою», — відповіла спадкоємиця Філіпа Кіркорова на питання папараці, не на жарт їх здивувавши.

Виявляється, саме та, яку всі сприймали як хрещену маму, насправді і э загадкова мама дітей зірки. Ця жінка неодноразово потрапляла в об’єктив фотографів і вона постійно знаходиться поряд з дітьми. Якось співак і сам натякнув, що мама його дітей — зовсім не чужа людина в його сім’ї, проте багато хто тоді подумав, що йдеться саме про хресну, а не про біологічну маму спадкоємців зірки.

“Я зустрів жінку, яка стане мамою моїх дітей. Я дуже забобонна людина, тому я оберігатиму цю таємницю від громадськості. У нас нормальна сім’я: і мама, і тато. Просто мама у нас не публічна людина”, — розповів Філіп Бедросович в одному з інтерв’ю.

Наташа – жінка, на яку вказала Алла-Вікторія, народилася у Львові. Зараз їй 55 років — самому Кіркорову нещодавно виповнилося 57. Вона мешкає у будинку «Примадона» і виховує дітей. Наталя часто трапляється нам на родинних фото артиста.

“Аллочка-копія мами. До речі, жінка дуже схожа на маму самого Кіркорова: у неї такі ж виразні очі та темна копиця волосся”, — зазначають фанати виконавця хіта «Атлантида».

Читайте також: 50 -річна Хайді Клум та її 20-річна донька Лені показали фотосесію в бікіні на Лазурному березі

50-річна Хайді Клум та її 20-річна дочка Лені показали фотосесію у бікіні на Лазурному узбережжі

«Виявився слабкою людиною»: близький друг Олега Винника розповів гірку правду про співака