in

Час вішати рукавички на цвях: від Олександра Усика вимагають завершити боксерську кар’єру

Колишній чемпіон у другій середній вазі Карл Фронч поділився думками щодо майбутнього українського абсолютного чемпіона світу Олександра Усика.

Нагадаємо, що 18 травня в Ер-Ріяді українець виборов  у поєдинку проти британця Тайсона Ф’юрі звання абсолютного чемпіона світу у надважкому дивізіоні. Битва супертяжів тривала усі 12 раундів. У результаті роздільним рішенням суддів перемогу здобув український боксер. Проте британець не визнав поразки та натякнув на упередженість суддів.

Фронч у коментарі The Verdict з Джорджем Гроувсом на talkSPORT заявив, що Усику час завершувати кар’єру боксера.

Карл Фронч

«Я думаю, що єдине, що зробить Усик, це піде на пенсію. Або проведе реванш і тоді піде на пенсію. Йому більше нічого доводити. Він двічі переміг Ентоні Джошуа, тепер переміг Тайсона Ф’юрі. Він мені великий боєць свого покоління. Усик – головний, він лідер. Коли ви оглянетеся на це покоління важкоатлетів, ви скажете: «Олександр Усик – головний, він домінував«, — зазначив колишній чемпіон світу.

Британець вважає, що Олександр став найкращим боксером сучасності.

«На мій погляд, він повинен піти на пенсію, він зробив усе, що потрібно, заробив достатньо грошей, освоїв гру, завершив боксерську кар’єру. Більше нічого робити. Абсолютний чемпіон у першій важкій вазі, абсолютний чемпіон у важкій вазі, 37 років, наближається до 40» — додав Карл.

Нагадаємо, що непереможеного українського чемпіона Олександра Усика усунули від боксу!

Читайте також: Щасливі та закохані: Валерій Залужний замилував рідкісним фото з дружиною

Щасливі та закохані: Валерій Залужний замилував рідкісним фото з дружиною

Красива і сексуальна: Демі Роуз без бюстгальтера у химерних штанах відкинулася на дерево