in

«Дуже важко»: розлучена Камалія розповіла, що змушує її відвідувати психолога

Українська співачка Камалія зараз проживає не найкращі часи свого життя.

В коментарі «Так ТВ» виконавиця зізналася, що відвідує психолога. Річ у тім, що її настрій став часто змінюватися, виникає відчуття апатії та депресії. Причиною цього стала не лише ситуація в Україні, а й сімейні проблеми. Річ у тім, що після розлучення з пакистанським мільярдером їхні спільні 10-річні донечки Арабелла та Мірабелла живуть та навчаються в Лондоні. Час від часу зіркова мама приїжджає до них у гості, але більшу частину вони спілкуються онлайн.

Не маючи сил та змоги самостійно боротися зі своїм психологічним здоров’ям, артистка звернулася за допомогою до кваліфікованих спеціалістів.

Камалія з колишнім чоловіком та їхні спільні діти

«Буває такий стан, що просто находить якась депресія й бувають сльози. По-різному. Болить, що діти не зі мною, не в Україні, а далеко. Коли вони були в Україні, я собі спокійно і працювала, і їздила, тому що я знала, що кожен день можу їх побачити. Дуже важко. Через це звернулася до психолога. Десь раз на тиждень спілкуюся», — поділилася знаменитість.

Нагадаємо, що у програмі «Тур Зірками» пакистанський мільярдер Мохаммад Захур вперше прокоментував гучні фото екс-дружини, на яких  вона начебто з’явилася  з синцями на обличчі та шиї, розбитою губою і величезною гематомою навколо ока.

Також, співачка Оля Цибульська прокоментувала чутки про новий роман Камалії.

Читайте також: Не стримувала сліз: Джамала показала зворушливі моменти з виписки з пологового будинку

Після звинувачень у домашньому насиллі: Захур прокоментував фото Камалії в синцях

«Я спокійний»: 53-річний Дмитро Коляденко зізнався, чому не боїться йти до ТЦК