in

«Не втомлююся говорити про Україну!» — Потап із Барселони зізнався в любові до Батьківщини російською мовою

З початку повномасштабної війни в Україні співак Олексій Потапенко практично не з’являється вдома.

У перші півроку після початку вторгнення 43-річний артист взагалі боявся приїхати на Батьківщину, і ризикнув повернутися до Києва лише після того, як це зробила його дружина Настя Каменських. Водночас Олексій Потапенко шокував шанувальників заявою, що він увесь час захищав батьківщину у складі територіальної оборони. Проте є нюанс — репер змушений був воювати «заочно», оскільки написав заяву про вступ до загону ТРО, перебуваючи у Барселоні.

З того часу про Потапу, як про бійця тероборони Барселони, почали складати меми, проте самого артиста це зовсім не хвилює. Він продовжує колесити світом і регулярно розповідає про свої поїздки через соцмережі. Днями артист знову полетів у Барселону, що вже стала другим будинком, а по дорозі пофілософствував про любов і відданість Батьківщині. Цікаво, що Потапенко, який, як і багато інших вітчизняних артистів, перейшов останнім часом на українську мову, цього разу продублював своє послання англійською та російською мовами.

«Лечу до Барселони! Саме в цьому місті знаходиться один із музичних та відео-виробничих центрів, а також один із моїх офісів. Останнім часом мені стало звичним літати між Дубаєм, Майами, Лондоном і Барсою… Наша експертиза в розважальній індустрії не тільки відома, а й престижна, професіоналів з України цінують у всьому світі, ми вміємо працювати і любимо нашу Батьківщину, не втомлюючись говорити про неї і допомагати!» – нагадав про важливість своєї місії Олексій Потапенко.

Скріншот: www.instagram.com/realpotap

Читайте також: «Я спокійний»: 53-річний Дмитро Коляденко зізнався, чому не боїться йти до ТЦК

«Я спокійний»: 53-річний Дмитро Коляденко зізнався, чому не боїться йти до ТЦК

Померла актриса Анастасія Заворотнюк