in

Побажала миру: Крістіна Орбакайте, яка підтримала Україну, показала рідкісне фото з чоловіком і дочкою з Нью-Йорка

Старша дочка Алли Пугачової Крістіна Орбакайте наслідувала сміливий приклад матері і не підтримала рішення російської влади про повномасштабне вторгнення в Україну.

Варто також відзначити, що, на відміну від Примадонни, яка розірвала всі зв’язки з Росією і залишила країну-агресорку, Орбакайте іноді приїжджає на батьківщину. Артистці іноді вдається організувати свої сольні концерти в деяких містах РФ, хоча здебільшого місцева влада забороняє виступи доньки опальної зірки, незважаючи на бажання шанувальників.

Після чергового зриву виступу на великому збірному концерті на честь Дня захисту дітей у Кремлівському палаці Крістіна Орбакайте поїхала до США. Америка давно стала другим будинком артистки, тут постійно мешкає її родина — чоловік Михайло Земцов, який будує тут бізнес та школярка-дочка дочка Клавдія.

У перший день літа Христина опублікувала сімейне фото з чоловіком та дочкою на тлі хмарочосів Нью-Йорка. Співачка обрала для прогулянки піджак та футболку, доповнивши образ вільними строгими штанами. Дочка поп-зірки постала в топі та темних штанах, а глава сім’ї віддав перевагу яскравій сорочці навипуск та сірі штани.

«Усім миру та добра», — підписала фотографію Орбакайте.

Фото: www.instagram.com/orbakaite_k

Читайте також: «Не висовуйся, дочко!» — 75-річна Пугачова випустила пісню-звернення до Христини Орбакайте

«Що не так із нашим судом?»: популярна українська актриса прокоментувала поновлення Фаріон на посаді

200 операцій та три роки у лікарні: історія австралійської моделі, яка вижила у страшній пожежі та відновилася завдяки справжньому коханню