in

Реакція колишнього коханого Заворотнюк на її смерть шокувала прихильників

Популярна російська актриса Анастасія Заворотнюк пішла з життя 30 травня після тривалої боротьби зі злоякісною пухлиною.

Її смерть стала  гіркою та трагічною новиною для  шанувальників та колег по шоу-бізнесу. Багато знаменитостей висловили слова співчуття рідним у соціальних мережах з привиду страшної втрати рідної людини. Проте, колишній коханий померлої, який разом із нею зіграв у популярному серіалі «Моя прекрасна няня» Сергій Жигунов, проігнорував цю звістку. За даними російських ЗМІ, актор жодним чином не відреагував на смерть не лише своєї колеги у кадрі, а й коханої жінки.

Прихильників неабияк засмутила поведінка Жигунова. «Так не можна…Хоч би просто сказав, що йому шкода», — висловили своє невдоволення фанати.

Сергій Жигунов та Анастасія Заворотнюк

Варто зазначити, що роман Жигунова та Заворотнюк закрутився на зйомках комедійного серіалу. Заради ефектної брюнетки актор навіть покинув дружину і мріяв одружитися на Анастасії. Втім, подружнє життя у зірок так і не склалося. В 2008 році Анастасія вийшла заміж за фігуриста Петра Чернишева.

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов

Читайте також: Пугачова випустила нову пісню, в якій назвала «моральними виродками» тих, хто підтримує війну в Україні

Пугачова випустила нову пісню, в якій назвала «моральними виродками» тих, хто підтримує війну в Україні

75-річна Пугачова і 47-річний Галкін в обнімку показалися під час відпочинку на яхті