in

«Знаю, що його не люблять в Україні»: 15-річний син Потапа розповів, як батько реагує на критику

Скандальний український репер та продюсер Олексій Потапенко, він же Потап, від початку повномасштабного вторгнення став мішенню для хейтерів.

Однак, це ніяк не позначається на його теплих відносинах з 15-річним сином Андрієм. В коментарі Люкс ФМ підліток зізнався, що незважаючи на те, що зірковий батько тривалий час перебуває у відрядженні за кордоном — бачаться вони регулярно. Син дорожить цими зустрічами і полюбляє проводити із ним час. Андрій розуміє, що Потап наразі втратив свою репутацію в Україні. Але, попри усі негативні коментарі, музичний продюсер навчився не звертати на це увагу. І цього ж повчає власного сина.

«Щоб бути спокійним, коли на тебе хтось говорить щось погане, потрібно не зважати на це і говорити: «Нехай говорять». Мені допомагає це робити мій батько. Всі знають, як його не люблять в Україні, але я до нього приїжджаю, бо мені 15 років, раптом що. Коли ми разом з ним, то він веселий, тому що він не дивиться на тих, хто говорить про нього якесь лайно. Я побажаю це всім: не дивитися на тих, хто говорить про тебе лайно», — заявив Андрій.

Потап з сином

Також син знаменитості розсекретив цінну пораду батька, яку завжди намагається пам’ятати.

«Найцінніша порада від тата: «Коли ти любиш якусь жінку, треба носити з собою захист» — поділився підліток, маючи на увазі засоби контрацепції.

Читайте також: Онука Софії Ротару відсвяткувала день народження: як її привітав бойфренд-мільярдер

Влад Яма запалив на дискотеці на тлі Статуї Свободи, а «кварталівець» Еллерт поскаржився на податки в США

«Його вважали ворогом»: Юрій Рибчинський назвав вбивцю Кузьми Скрябіна