in

«Вона моя перша»: відомий режисер розповів про зв’язок з Олею Поляковою

Відомий український режисер Герман Нєнов, який спеціалізується на постановці шоу, концертних номерів, телевізійних проєктів та зйомках відеокліпів, розповів про співпрацю з Олею Поляковою.

Креативний директор Євробачення зізнався, що довгонога білявка стала першою артисткою, для якої він постановив концертне шоу. Нєнов залишився задоволеним від спілкування та спільною роботою з Поляковою. Він також зізнався, що саме такий тип жінок, як Оля, надихають його творити.

«Мене надихають сильні жінки. Цікаво приборкувати цей норовливий характер. Іноді, звісно, я сильно хвилююся, і в мене трапляються нервові зриви. Мені подобається створювати красивий жіночий образ у кадрі, на сцені. Можливо, тому що в мене є певне таке сакральне ставлення до моєї мами. Для мене це образ великої поваги. Я відчуваю, що потрібно саме жінкам. Не знаю чому» — розповів Герман.

Герман Нєнов та Ольга Полякова

Знаменитість наголосив, що саме завдяки Поляковій він досягнув вершин, що має наразі. Він цінує той факт, що одного разу співачка наполягла на їхній співпраці. Нєнов зізнався, що у них зберігся найміцніший зв’язок з Поляковою, ніж з будь ким інших.

«Коли я зустрівся з Поляковою, вона сказала: «Я до цього шоу йшла 15 років. У мене є гроші для будь-якого супервідомого режисера, але мені подобаються твої ідеї. Давай спробуємо, але тобі буде важко зі мною, тому що, усе ж таки, це перше моє шоу. Я буду складною, але тобі вірю». З Олею в мене, напевно, найміцніший зв’язок, тому що все ж  таки вона моя перша. І вона про це знає. Я дуже вдячний, що вона мене створила як режисера й загартувала. Мене не сприймали», — додав режисер.

Герман Нєнов

Читайте також: ВСІЛЯКО НАМАГАЛАСЯ ПРИХОВАТИ: АННА ТРІНЧЕР ОСКАНДАЛИЛАСЯ ВІДПОЧИНКОМ З РОСІЯНАМИ НА ВЕСІЛЛІ ВІДОМОЇ БЛОГЕРКИ

«Це не казка»: Михайло Боярський розкрив гірку правду про роман Заворотнюк та Жигунова

«Давай на Схід, там розважишся!» — Потап під час війни вирішив розказати українцям про важливість сфери розваг і нарвався на хейт