in

Крістіна Орбакайте публічно звернулася до росіян, які порівняли її з Пугачовою

Російська співачка Крістіна Орбакайте вперше за тривалий час вийшла на зв’язок, щоб відповісти своїм хейтерам.

Старша дочка Алли Пугачової наслідувала сміливий приклад матері і не підтримала рішення російської влади про повномасштабне вторгнення в Україну. Артистка оселилася в США, адже там мешкає її сім’я —  чоловік Михайло Земцов, який будує тут бізнес та школярка-дочка дочка Клавдія.

Фото: www.instagram.com/orbakaite_k

Орбакайте регулярно приїжджає на батьківщину. Їй іноді вдається організувати свої сольні концерти в деяких містах РФ, хоча здебільшого місцева влада забороняє виступи доньки опальної зірки, незважаючи на бажання шанувальників.

На своїй сторінці в Інстаграм знаменитість розмістила відео, на якому подякувала прихильникам за підтримку та зізналася, що має безліч творчих планів, а заздрісникам — вказала на своє місце.

«Настільки нездоровий інтерес навколо мене, що будь-який би блогер позаздрив такому піару. Дякую моїм друзям, шанувальникам за підтримку. Ну, а тим, хто мене не любить, не любив, розлюбив, хочу сказати, що в мене все зашибісь. У мене купа творчих планів, ніде я не провалююся ніколи. На бруд, який мені зустрічається, у мене давно імунітет, і він до мене не прилипає. Мені завжди було, є і буде що заспівати і сказати своїй вдячній публіці. Обіймаю, всім миру і добра», — заявила Орбакайте.

В коментарях підписники вказали на схожість знаменитості зі своєю матір’ю:

  • Копія стала мами.
  • Та хто про вас там говорить — всі зайняті своїми справами.
  • Якби не це відео, то я про вас і не згадала.
  • Щось я взагалі не зрозуміла її задуму.

Читайте також: З портретом на грудях: Крістіна Орбакайте оригінально продемонструвала відданість Аллі Пугачовій

Олександр Зінченко і Влада Седан похрестили молодшу донечку

Джамала кардинально змінила зачіску та похизувалася новим образом