in

Мадонна закликала захистити українських дітей та показала моторошне відео

Американська поп-діва Мадонна завжди з особливим трепетом ставиться до дітей.

65-річна зірка – мати шести дітей. Двох із них вона народила сама, ще чотирьох усиновила, забезпечивши їм спокійне благополучне життя у сім’ї світової знаменитості. Не оминають співачку і проблеми дітей, які переживають тягар війни та голоду — проблем, які є неприпустимими в сучасному цивілізованому світі.

На своїй сторінці в Інстаграм Мадонна опублікувала хвилююче відео, де показала жахи, в яких мешкають діти тих країн, в яких продовжуються військові конфлікти. Поп-діва також виступила із підтримкою Глобального Саміту миру, який відбудеться у Швейцарії наприкінці цього тижня.

«15 червня світові лідери зберуться у Швейцарії на Глобальний саміт миру, присвячений припиненню війни в Україні та поверненню понад 19 тисяч українських дітей, які були відірвані від сімей та депортовані до Росії. Я за мир для всіх дітей скрізь. В усьому світі. І я ніколи не зупинюся! Сподіваюся, ви приєднаєтесь до мене», – написала співачка під відео.

Читайте також. «Сказала, що Росії вже немає», — Юрій Рибчинський зізнався, про що була їхня розмова з Пугачовою два місяці тому

Джамала вперше показала новонародженого сина повністю

«Не пробачимо!»: співачка Наргіз заспівала пісню-гімн незламності України