in

Максим Галкін їде до Канади: артист звернувся до шанувальників із новиною

Російський гуморист Максим Галкін після виїзду з Росії став значно активніше гастролювати світом із концертами.

Незважаючи на те, що літні канікули тільки почалися, артист вже планує осінні та зимові гастролі. Вже традиційно, у цей період Галкін вирушає до Північної Америки. Цього року також Галкін проведе великий тур із концертами Сполученими Штатами, а потім порадує шанувальників у Канаді.

З такою новиною 43-річний чоловік Алли Пугачової звернувся до своїх підписників в Інстаграм. У білосніжній футболці та легких літніх шортах Галкін з’явився на веранді свого особняка в Кесарії. Незважаючи на те, що за його спиною шелестів дощ, настрій у Максима Галкіна був сонячний — він жартував і робив поради оператору, в ролі якого цього разу виступав їх із Пугачовою 10-річний син Гаррі.

Фанати Максима Галкіна щиро пораділи його успіхам та підтримали у коментарях:

  • Усього Вам доброго, хороших концертів і якомога більше глядачів, Ви талановита людина, добра та удачі Вам та близьким.
  • Молодець, Максік, усім хейтерам на зло, посміхайтеся і робіть те, що у вас найкраще виходить — піднімати нам настрій своїм гумором і подавати приклад твердої та розумної громадянської позиції 👏
  • Удачі, аншлагів та вдячних глядачів!
  • Максим, щиро дякуємо за підтримку! Успіхів Вам і всіх благ!❤️

Читайте також: «Ваше гі*но до мене не прилипає!» — Орбакайте публічно звернулася до росіян, які її порівняли з Пугачовою.

Під час виконання бойового завдання загинув 36-річний герой фільму «Зсув»

«Займаюся гастродипломатією!» — Євген Клопотенко пояснив, чому не збирається на фронт