in

«Дорогенький, це не «складна ситуація»»! — Каменських розплакалася, коли мексиканський ведучий заговорив про Україну

Співачка Настя Каменських поїхала до Мексики, де весело проводить час на зйомках розважальних шоу на місцевому телебаченні.

Окрім розваг, артистка користується можливістю розповісти широкій аудиторії про те, що насправді відбувається у її рідній країні. Очевидно, що через океан інформація сягає дещо перетвореного вигляду і люди мають досить віддалене уявлення про реалії життя в Україні в умовах повномасштабної війни.

Показовий епізод стався під час інтерв’ю Каменських одному з найвідоміших мексиканських ведучих. Описуючи ситуацію в Україні, той використав вираз «складна ситуація», що вивело Настю із себе, незважаючи на те, що вони були у прямому ефірі.

«Мій дорогий, це не «ситуація», а справжня війна. І моя країна зараз переживає жахливі часи. Після того, як ти усвідомлюєш, що війна – це реальність, ти не можеш бути готовим до цього. Ніхто не може бути готовим до цього. Ми боремося. У нас лише одне життя. І я хочу, щоб люди мене почули. Якщо хочеш когось пробачити – зроби це зараз. Якщо хочеш змінити це життя – зроби це зараз. Ми живемо тут і зараз», — заявила Каменських, а на її очах з’явилися сльози.

Читайте также: Хореограф-утікач Влад Яма показався в компанії Наталії Могилевської

Поки Потап виправдовується перед українцями — NK у мініатюрному міні запалила з гарячим латиноамериканцем

Гордон: ​​«Продовжую слухати російську музику, це мова, яку батьки вклали мені з дитинства»