in

Співака Рода Стюарта освистали на концерті в Німеччині через підтримку України

Популярний британський співак 70-х років Род Стюарт, чия кар’єра налічує понад п’ять десятиліть, з початку повномасштабного вторгнення підтримав Україну та її народ.

Нещодавно в артиста відбувся концерт в Лейпцигу в Німеччині, під час якого зірка зіштовхнувся з критикою глядачів через свою проукраїнську позицію. Це сталося в той момент, коли 79-річний Род виконував пісню «Rhythm Of My Heart», яку він найменував «піснею війни» та присвятив Україні.

Род Стюарт

Знаменитість, одягнувшись у жовто-блакитний костюм, продемонстрував на екрані відео з українцями, які вже понад два роки потерпають від ракетних обстрілів РФ та ховаються в метро, дівчинку з плакатом No War, український стяг та портрет президента України Володимира Зеленського.

Така поведінка не сподобалася багатьом  лейпцизьким прихильникам Стюарта, і значна частина з них освистали співака. Втім, через добу артист повторив свою витівку у Берліні — публіка зустріла його тріумфуванням.

Після виступу Стюарт вкотре висловив підтримку Україні у своїй заяві в соціальних мережах. Він наголосив, що й надалі буде продовжувати допомагати українцям, які потерпають від війни.

Я підтримував український народ упродовж усієї цієї війни. Починаючи з того, що допомагав доставляти продукти до країни, і закінчуючи орендою будинку у Великій Британії для української родини, а також наймом двох українців до складу своєї гастрольної групи. Так, я підтримую Зеленського і народ України, і я продовжуватиму це робити. Путін має бути зупинено”, — написав він.

Читайте також: ЗМІНИВСЯ ДО НЕВПІЗНАНОСТІ: В МЕРЕЖУ ПОТРАПИЛО СВІЖЕ ФОТО ЗМАРНІЛОГО ВІД ХВОРОБИ ОЛЕГА ВИННИКА

Змінився до невпізнаності: в Мережу потрапило свіже фото змарнілого від хвороби Олега Винника

«Без гламуру ніяк!»: Лілія Ребрик замилувала фото з маленькою Адель та привітала її зі святом