in

Анастасія Приходько замилувала спільним фото з чоловіком, якого приховує від публіки

Популярна українська співачка Анастасія Приходько показала фото зі своїм чоловіком Олександром.

Артистка вкрай рідко публікує світлини з коханим, та в честь День батька вона зробила виняток. На своїй сторінці в Інстаграм знаменитість постала в обіймах свого обранця, тримаючи в руках каву. Закохані позували на вулиці столиці. В дописі Анастасія звернулася до Олександра та подякувала за дітей, а також побажала завжди залишатися героєм для їхніх нащадків.

«Мій коханий чоловік, батько моїх дітей, мій Сашко! Вітаю тебе з Днем батька! Я хочу тобі сказати дякую за наших дітей, ми дуже любимо тебе. Я хочу побажати тобі завжди залишатися героєм і справжнім прикладом мудрості, впевненості, мужності та честі для своїх дітей. Ми цінуємо тебе і ми завжди поруч!»  — побажала Приходько своєму обранцю.

Анастасія Приходько з чоловіком

Нагадаємо, що Анастасія та Олександр побралися у 2013 році, а у 2018 році в їхній стосунках наступила криза, яка ледь не привела їх до розлучення. Подружжя виховує разом трьох дітей: старшу доньку Нану від попередніх стосунків співачки та двох спільних синів Гордія та Луку.

Читайте також: «Дорогенький, це не «складна ситуація»»! — Каменських розплакалася, коли мексиканський ведучий заговорив про Україну

«Вульгарна особа!»: Лоліта влаштувала «голу» вечірку та потрапила в черговий скандал

Максим Галкін показав з ким відсвяткував свій 48-й День народження