in

«Фаріон — це вареники з тирсою!» — Сердючка просто зі сцени обізвала професорку

Український артист Андрій Данилко, яки виступає в сценічному образі Вєрки Сердючки, порівняв скандальну мовознавицю Ірину Фаріон з відомою стравою української кухні.

Колишня нардепка, яку нещодавно  поновили на посаді професорки у Львівській політехніці, в інтерв’ю Telegraf розкритикувала Сердючку за виконання російських пісень в період повномасштабного вторгнення. Фаріон заявила, що він є представником кризи української культури, адже виріс у суржикомовному середовищі і порівняла його зі стравами, які не поєднуються.

«Що стосується Данилка – це представник кризи української культури. Він сам зізнавався в тому, що виріс у суржикомовному середовищі. А що таке суржикомовне середовище? Це коли ти не знаєш, хто ти, коли змішуєш гречку з макаронами та споживаєш в одній тарілці за один раз. Він мав із цієї ментальної кризи виходити, але не моє завдання давати йому оцінку«, — видала Ірина.

Ірина Фаріон

Втім, довго відповіді від Сердючки чекати не довелося і на одному зі своїх останніх концертів він прямо зі сцени промовив: «Ви знаєте, пані Фаріон, а ви — вареники з тирсою«.

Нещодавно відома українська актриса прокоментувала поновлення Фаріон на посаді.

Читайте також: «НАСТЯ, ОСТЕПЕНИСЬ! ВИГЛЯДАЄ ВУЛЬГАРНО!»: КАМЕНСЬКИХ ПОКАЗАЛАСЯ В ЛІЖКУ З ОГОЛЕНИМ МОЛОДИКОМ

«Настя, остепенись! Виглядає вульгарно!»: Каменських показалася в ліжку з оголеним молодиком

«Я сама його взяла. Все було обдумано, з презервативом»: Каменських розповіла про перший сексуальний досвід