in

Найкращий на всі часи! 39-річний Кріштіану Роналду вразив своїм вчинком на Євро-2024

Португальський футболіст Кріштіану Роналду – автор усіх можливих рекордів на клубному та національному рівнях.

Приємно, що окрім феноменальних ігрових здібностей 39-річний футболіст має «золоте» серце і почуття відповідальності за команду. Обидві ці якості спортсмен ще раз продемонстрував 22 червня у грі проти збірної Туреччини в рамках Чемпіонату Європи, який у ці дні проходить на футбольних полях Німеччини.

Так, на 56-й хвилині поєдинку Кріштіану вийшов практично віч-на-віч проти воротаря турецької збірної, і коли всі глядачі із завмиранням серця чекали удару по воротах, раптово віддав пас партнеру по команді. Таким чином, автором переможного гола став Бруну Фернандеш, а сам Роналду став його асистентом.

Момент з пасом Роналду

У тому ж таки матчі на поле вибіг хлопчик у формі португальської збірної. За ним одразу ж кинулися охоронці стадіону, проте зірковий футболіст несподівано тепло обійняв сміливця і дозволив хлопцеві зробити кілька селфі.

Дитину вивели з поля під схвальні вигуки понад 60 тисяч глядачів. Ним виявився 10-річний хлопчик на ім’я Берат. Він уже опублікував фото з кумиром у Мережі та підписав, що йому вдалося здійснити найбільшу мрію у житті.

Дивіться також. Приклад для наслідування: багатодітна дружина Кріштіану Роналду показала, як має виглядати жінка мільярдера

Став схожим на Леонтьєва: Микола Тищенко шокував виглядом свого обличчя після уколів ботоксу

«З пащі капає кров українців»: Повалій рознесли за оди терористичній РФ