in

«Ніколи не були патріотами»: популярна українська ведуча висловилася про Потапа та Настю Каменських

Популярна українська телеведуча Валентина Хамайко висловилася про зіркову пару артистів — репера Потапа та його дружину Настю Каменських, які під час повномасштабного вторгнення активно почали розвивати кар’єру за межами України.

Під час розмови у Валентини поцікавилися, як вона ставиться до артистів, які під час війни в Україні перебувають за кордоном. Журналістка на прикладі навела Потапа на Каменських. Валентина відверто зізналася, що не хоче бачити цих зірок, які називали себе «людьми світу» в Україні. Ведуча ніколи не вважала їх патріотами Батьківщини та й творчість їхня не співпадає з реальністю українців, адже на відстані не можна відчути те, що переживає Україна вже понад два роки.

Потап та Настя

«Ці люди ніколи не були патріотами. Ніколи. І пісні в них, як ми бачимо, патріотичні не складаються. Не пишуться. І зараз ми це бачимо, ну, на обличчя. Навіть якщо хтось дуже старається, воно не заходить взагалі населенню. Я б не дуже хотіла, щоб вони поверталися. Вони називали себе людьми світу. Ну хай у світі й залишаються. Я дуже хотіла, щоб наше суспільство росло те, яке от зараз викристалізовується на своїх цінностях«, — наголосила Хамайко.

Читайте також: «ТІЛЬКИ ПРИМІРЯЛА КОКОШНИК — ЯК ЗНОВУ ПОТРІБНО ВИШИВАНКУ!» — ВІДОМИЙ МУЗИКАНТ РОЗНІС ПОЛЯКОВУ ЗА «ПЕРЕВЗУВАННЯ»

«Тільки приміряла кокошник — як знову потрібно вишиванку!» — Відомий музикант розніс Полякову за «перевзування»

«Сини які «краш», особливо старший»: 20-річний спадкоємець Меладзе та Джанабаєвої вразив своєю вродою