in

Полякова публічно звернулася до відомої російської блогерки зі словами вдячності

Популярна українська співачка Оля Полякова публічно звернулася до відомої російської блогерки та журналістки Ніки Білоцерківської.

25 червня подруга артистки відзначила свій день народження. Цьогоріч їй виповнилося 54. Вона народилася в Одесі, виросла у Санкт-Петербурзі, а останні роки живе у Франції. Білоцерківська стала однією з тих росіян, хто відкрито засудив Путіна за напад на Україну. 24 лютого вона закликала Бога «зупинити цей жах», заявивши, що сталася точка неповернення. «Україно, я з тобою. Тримайся, моя рідненька!» – перейшла Білоцерківська на українську мову.

Білоцерківська в перші дні підтримала українців

В результаті чого — на неї почали «полювання» у РФ: арештували майно та порушили кримінальні справи.

В перші дні повномасштабного вторгнення Ніка прихистила Полякову разом із дітьми у Франції. У 2022 році з нагоди дня народження Білоцерківської Полякова звернулася до президента Зеленського і попросила його зробити подарунок її подрузі – надати українське громадянство.

Оля Полякова та Ніка Білоцерківська

В святковий день Полякова привітала подругу, яка наразі є волонтером благодійного фонду «Світлий» та подякувала за добре серце та світлий розум.

«Дорога моя прекрасна Ніка! В твій день народження хочу привітати тебе, побажати щастя здоров’я, любові, і подякувати, від всіх людей, яких ти підтримуєш всі ці тяжкі два с половиною роки! Твоїх підписників яких ти підтримуєш надихаєш, заспокоюєш, і показуєш як треба допомогати, твоїх підопічних волонтерів, захисників, переселенців, дівчат і хлопців на передовій яких підтримуєш постійною допомогою, збираючи кошти, відправляючи постійні грузи, не втомлюючись, продовжуючи невпинно робити добро, твоїх друзів, яких зігріваєш своїм теплом, розумом, і дружбою! Хочу тобі подякувати за те що ти є, за те яка ти є! Любимо тебе безмежно! Люблю тебе моя сильна, добра, розумна, безстрашна Ніка! ❤️» — написала Оля.

Оля Полякова та Ніка Білоцерківська

Читайте також: НОВИЙ СКАНДАЛ: НАСТЮ КАМЕНСЬКИХ ЗАХЕЙТИЛИ ЧЕРЕЗ ТАНЦІ ПІД РОСІЙСЬКОМОВНИЙ ТРЕК

Новий скандал: Настю Каменських захейтили через танці під російськомовний трек

Наставила роги Потапу: Каменських відкрито заявила про новий роман