in

Стала схожою на тітку: фанати висміяли Ані Лорак без макіяжу

Співачка українського походження Ані Лорак, яка мовчить про повномасштабне вторгнення РФ в Україну, нарвалася на критику через свій зовнішній вигляд.

Днями артистка разом зі своїм бойфрендом Ісааком Віджраку відправилася на відпочинок за кордон. Незважаючи ні на що, Лорак відпочиває в одному із найдорожчих готелей турецького курорту в Бодрумі. Знаменитість вирішила набратися нових сил, адже зовсім скоро у неї запланований сольний концерт в рамках фестивалю «Славянский базар», який пройде з 9 по 15 липня в Вітебську. Це буде перший виступ співачки за межами Росії за останні два роки.

На своїй сторінці в Інстаграм 45-річна зірка поділилася незвичною для шанувальників світлиною відразу після водних процедур. Вона позувала в білому халаті і з рушником на голові. Домашній образ доповнили окуляри. Підписники були злегка шоковані побачити свого кумира без жодної краплі косметики на обличчі і змогли впізнати її лише за родинками на обличчі.

 «Змила штукатурку і перетворилася на звичайну тітку», — відмітили фанати .

Ані Лорак

Нагадаємо, що 9 червня донька Лорак Софія відсвяткувала свій день народження. Філіп Кіркоров публічно зганьбився перед похресницею.

Читайте також: ЗАОЧНИЙ СНАЙПЕР: ПОПУЛЯРНИЙ ВЕДУЧИЙ ВИСЛОВИВСЯ ПРО ВИННИКА, ЯКИЙ ПЕРЕБУВАЄ НА «СВОЄМУ ФРОНТІ»

Заочний снайпер: популярний ведучий висловився про Винника, який перебуває на «своєму фронті»

Новий скандал: Настю Каменських захейтили через танці під російськомовний трек