in

«Хамство — це теж відповідь»: Каменських відмовилася відповідати на питання журналістки про її російськомовні пісні

Українська співачка Настя Каменських відмовилася давати коментар журналістці «Люкс ФМ» Наталії Тур.

Артистка декілька днів тому несподівано прилетіла з Мексики в Україну на прем’єру пісні «Гріхи», яку вона заспівала в дуеті з пристрасним молодим виконавцем Островським.  Нагадаємо, що за кордоном зірка продовжує розважати своїх прихильників старим репертуаром, зокрема й російською мовою. Коли Каменських повернулася в Київ, то у вільний від роботи час зустрілася з відомими блогерами та станцювала з ними під російськомовний трек і потрапила в скандал.

Наталія Тур хотіла послухати коментар Насті з приводу цієї скандальної ситуації, але помічниця співачки заявила, що «артистка не дає інтерв’ю тим журналістам, які раніше висловлювалися про неї не надто добре».

«Люкс ФМ ми коментарі не даємо, вибачте, будь ласка. Тому що ми не даємо коментарі тим ЗМІ, які не дуже добре висловлюються про артиста», — прокоментувала помічниця.

Після цих слів Каменських навіть не підійшла до журналістки. На своїй сторінці в Інстаграм Наталія висловила свою думку з приводу даної ситуації.

«У мене є одна мета — якісно виконати свою роботу. А саме поставити артистові ті запитання, які виникають унаслідок його дій, висловлювань чи інших інфоприводів, що вже з’явилися в мережі. Власне, кожен артист має можливість відповісти на ці запитання, особисто поставити всі крапки над і, розвіяти плітки довкола себе, прокоментувати свої дії чи слова. Проте дехто до прямих запитань не звик і підпускає до себе лише тих, хто точно «безпечний». Я прийшла в шоу-бізнес не дружити, я прийшла сюди виконувати свою роботу. І завжди за конструктивний діалог. За можливість знайти спільні точки дотику. Але якщо хтось не готовий говорити і відповідати на запитання — для мене це теж відповідь. Образи — це теж відповідь. Хамство — це теж відповідь. Відповідь, про яку я повідомлю нашому глядачеві. Те, що залишалося завжди за кадром, більше не залишатиметься за кадром«, — написала Тур.

Наталія Тур прокоментувала відмову Каменських давати інтерв’ю

Читайте також: НАСТАВИЛА РОГИ ПОТАПУ: КАМЕНСЬКИХ ВІДКРИТО ЗАЯВИЛА ПРО НОВИЙ РОМАН

Вже не в тренді: хореограф-утікач Влад Яма «здувся» та повернувся до російської мови

Могилевська показала відразу своїх двох донечок та незвичайний сюрприз для них