in

Несіть «Оскара»! Повалій розридалася, розповідаючи, як її зустрічали діти в окупованому Луганську

Колишня народна артистка України, яка нині поливає брудом рідну країну, вкотре видала порцію надуманих історій.

На цей раз Таїсія Повалій дала широке інтерв’ю російському блогеру Лілії Абрамової. Під час розмови, серед іншого, 59-річна співачка розповіла щемливу історію про поїздку до тимчасово окупованої частини України. За словами «скромниці», один із фанатів цілий день простояв у її гримерки, щоб розповісти їй, що для нього «є всі артисти, а є Таїсія Повалій!».

Далі втікача стала маніпулювати почуттями аудиторії розповідаючи, як на неї чекали українські діти, і як вони не могли повірити своєму щастю на власні очі бачити «світову зірку» . «І діти… Коли мені робили зачіску, вони взагалі співали пісні і не давали мені пройти… Я потім піст виклала — у цьому концерті брав участь гурт із Донецька. Вони співали «Коли закінчаться постріли, коли замовкнуть знаряддя». Пам’ятаєш таку пісню? Я виставила піст і написала, що слухайте, Київ, ви послухайте дітей!» — увійшла до куражу співачка, заливаючись сльозами.

Читайте також: «Коли в РФ гроші лилися річкою — не думали про пісні українською!» — Вінницька висловилася про Брежнєву та Мейхер

Донька зірки «Моя прекрасна няня» показала, який вигляд мала Заворотнюк перед смертю

«Українці хотіли взяти у заручники моїх дітей!» — зрадник Серьога підтримав окупантів і видав нісенітницю про Україну