in

Акторка Катерина Кістень шокувала, як російська ракета повністю зруйнувала квартиру її тата в Києві

Катерина Кістень — відома українська акторка театру та кіно. На її рахунку сотні фільмів та серіалів. Вона вміло грає абсолютно різних персонажей, тому ніколи не є скучною для глядача.

Її життя, як і всіх українців, кардинально змінилося після 24 лютого 2022 року. Через війну їй довелося шукати прихисток за кордоном та розпочинати пошуки себе у чужому місті. Зірка серіалу «Коли ми вдома» понад два роки мешкає у Швеції, але навіть за межами країни актриса активно підтримує зв’язок із Батьківщиною, публікуючи відомості про збори та закликаючи до сміливості та єдності.

Катерина Кістень

На своїй сторінці у Фейсбук Катерина розмістила моторошні кадри й зізналася, що масштабний ракетний обстріл Києва, який російські окупанти здійснили 8 липня, безпосередньо торкнувся й її родини. Знаменитість повідомила, що ракета влучила в багатоповерхівку в Голосіївському районі, де жив її тато. На фото вона показала, який вигляд має житло після обстрілу.

«8 липня. Страшний день. Мою сім’ю це теж торкнулося. На цих знімках зруйнована квартира мого батька. Київ, Голосіївський район», — написала артистка на своїй сторінці.

Кістень відразу ж заспокоїла прихильників, що її тато живий і з ним все гаразд. Втім, йому необхідна допомога з відбудовою.

«Головне, що мій тато живий! І зараз він, як і завжди, тримається бадьоро, бо вічний оптиміст. Але я знаю, як йому складно. Раніше я ніколи про таке не писала. Але раніше ніколи такого не траплялося, тож потребує моєї дії. Я просто відверто прошу про допомогу»,  — додала Катерна.

Читайте також: ЛІДЕР ГУРТУ «БУМБОКС» ПОМСТИВСЯ РФ ЗА РАКЕТНИЙ УДАР ПО «ОХМАТДИТУ»

70-річна киянка Любов Успенська перемогла у номінації «Надбання Росії!»

«Запитайте в нього особисто, а потім п**діть!» — дружина Козловського накинулася на Фаріон, яка засумнівалася у його службі