in

Монатік оскандалився виступом на одній сцені з Галкіним в Італії: команда співака прокоментувала

Український співак Дмитро Монатік потрапив у гучний скандал, виступивши на пишному весіллі українців разом із росіянином Максимом Галкіним. Багатьом цей факт не став до вподоби. Втім сам артист та його менеджмент не вбачає у цьому ніякої проблеми.

Днями в Італії на «Віллі Балбіано» — одному із найрозкішніших будинків на озері Комо, де було відзнято «Дім Гуччі», відбулася весільна церемонія українки Ангеліни Терської. Варто зазначити, що з 2013 року цим маєтком володіють росіяни.

Урочистість українців відбулася на віллі Бальбяно, якою з 2013 року володіють росіяни

Ведучим святкування був російський шоумен Максим Галкін, який з перших днів повномасштабного вторгнення засудив злочинні дії Кремля та разом із сім’єю виїхав жити до Ізраїлю. Шоумен вів програму українською мовою та виконав для гостей кілька україномовних пісень, зокрема, «Одна калина» Софії Ротару, «Смерека» Любомира Якима та «Золото Карпат» Степана Гіги, а також зачитав вірш та жартував про «пароль» українця: паляниця, «Укрзалізниця», полуниця.

Окрім Галкіна на весіллі також виступав співак Монатік. Суспільство обурилося тим, що артист виїхав за кордон в умовах воєнного часу на підставі благодійного туру і в цей момент дозволив собі виступити на приватному заході в Італії. Команда артиста також запевнила, що він співав лише українською.

В інтерв’ю Аліні Доротюк пресслужба Дмитра розставила всі крапки над «і», зазначивши, що на церемонії не були присутні росіяни, а Галкін вже давно має ізраїльське громадянство.

«Цього місяця в нас був благодійний тур США та Канадою. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним благодійним концертом у Лімасолі і можливість примножити збір. Молодята з України, організатори з України. Діма погодився зробити цей виступ у свій вихідний. Звітність про донати, звичайно, буде після нашого повернення 15 липня до Києва«,

Дмитро Монатік потрапив у скандал

«Жодного росіянина серед гостей на весіллі на було (це нам підтвердили організатори весілля). Всі гості – українці. З приводу ведучого вечора — наскільки нам відомо, Максим не росіянин, а отримав громадянство Ізраїлю. Захід проводив українською та співав українські пісні», — додала команда Монатіка.

Монатік потрапив у гучний скандал

Читайте також: АКТОРКА КАТЕРИНА КІСТЕНЬ ШОКУВАЛА, ЯК РОСІЙСЬКА РАКЕТА ПОВНІСТЮ ЗРУЙНУВАЛА КВАРТИРУ ЇЇ ТАТА В КИЄВІ

Галкін виконав «Ой, смерека» та «Одну калину» на розкішному весіллі української пари в Італії

Продати віллу і передати гроші російській армії: Валерію Меладзе, який повернувся до РФ, поставили умову для повернення на сцену