in

Після чуток про розлучення Галкін заявив, що їде до Пугачової у Латвію

Вже кілька тижнів у ЗМІ продовжують смакувати інформацію про те, що виїзд Пугачової з Ізраїлю може свідчити про те, що у зоряній родині стався розкол.

Дійсно, як ми повідомляли в одному з наших матеріалів раніше, Алла Борисівна разом дітьми покинула їх із Галкіним будинок у Кесарії та переїхала до Латвії. Нещодавно шанувальники помітили її, на вулиці Юрмали в компанії сина Гаррі та свого помічника. Однак, причина цього переїзду банальна — 75-річна Примадонна вважає за краще проводити літо в прохолодній Латвії, ніж під палючим ізраїльським сонцем.

Примітно, що і глава сім’ї спланував робочий графік таким чином, щоб незабаром приєднатися до дружини та улюблених дітей-двійнят. На своїй сторінці в Інстаграм артист опублікував відео, в якому повідомив про майбутні концерти в залі «Дзінтарі» в Юрмалі. Виступи гумориста відбудуться 9 та 10 серпня та вільних квитків у касах практично не залишилося.

Нагадаємо, кілька днів тому Максим Галкін був ведучим весільної урочистості української пари в Італії, де порадував присутніх виконанням кількох хітів українською мовою.

Без усякого фотошопу: 66-річна Шерон Стоун показала як малює у майстерні топлес

Відомі перші подробиці замаху на Дональда Трампа: ФБР офіційно визнала це спробою вбивства