in

«Ми ж не депутати? Маємо право!»: наречена Ангеліна Терська відреагувала на хейт через весілля в Італії

Помпезне весілля українки Ангеліни Терської, яке пройшло на всесвітньо відомому італійському озері за участю Максима Галкіна та Дмитра Монатіка, яке ЗМІ оцінили в приблизно 1 млн євро,  викликало неабиякий резонанс в Мережі.

Під її фото в Інстаграм обуренні користувачі почали залишати свої негативні коментарі. Українка вже встигла відреагувати та прояснити ситуацію. Терська зазначила, що вона з чоловіком не живуть в Україні, хоча по закінченню війни планують повернутися. Наречена також підкреслила, що вони не є держслужбовцями, зірками чи великими блогерами та й церемонія відбулася не на українській території.  Ангеліна додала, що, як і більшість фінансують українських захисників та ненавидять Росію.

«Ми не зірки, не держслужбовці і навіть не їхні діти, не блогери з мільйонною аудиторією, не живемо поки що в Україні, весілля святкували не на території України, підтримуємо Україну (якщо не зрозуміло, то дивіться історії у збережених — подбала про це заради вас) ), засуджуємо війну, ненавидимо Росію, донатимо, віримо в Україну та плануємо повернутися. Тому, які до нас питання?)» — висловилася наречена.

Ангеліна Терська відповіла на критику

Згідно з інформації з соціальних мереж, 30-річна  Ангеліна проживає в Києві, закінчила КНТЕУ та наразі працює в туристичній агенції. На своїй сторінці Терська часто ділиться світлинами із мандрівок. Втім, своє особисте життя вона тримає в таємниці.

Ангеліна Терська

Читайте також: ПІСЛЯ ВИСТУПУ НА УКРАЇНСЬКОМУ ВЕСІЛЛІ: В РФ ВИМАГАЮТЬ ДАТИ ГАЛКІНУ НОВИЙ СТАТУС

53-річна Шеннен Догерті пішла з життя після тривалої боротьби з раком

Наречена Роналду у яскравому бікіні попозувала на тлі заходу сонця