in

Після виступу на українському весіллі: в РФ вимагають дати Галкіну новий статус

10 липня українські молодята відсвяткували лакшері весілля на всесвітньовідомому італійському озері.

Церемонія пройшла на віллі Балбіано, яка є найрозкішною та найдорожчою на озері Комо. Розважали гостей на цьому дійстві «не дешеві зірки» — шоумен Максим Галкін та співак Дмитро Монатік. Галкін вів програму українською мовою та виконав для гостей кілька україномовних пісень, зокрема, «Одна калина» Софії Ротару, «Смерека» Любомира Якима та «Золото Карпат» Степана Гіги, а також зачитав вірш та жартував про «пароль» українця: паляниця, «Укрзалізниця», полуниця.

Максим Галкін

Росіянам такий поворот подій не сподобався і вони почали масово закликати покарати артиста. В своїх заявах пропагандисти вказали, що необхідно визнати «іноагента» Максима офіційним «зрадником» РФ. Представники руху «Сорок сороков» запідозрили співака  у фінансуванні ЗСУ.

«Учасники руху «Сорок сороков» звернулися до СК РФ з проханням перевірити Галкіна щодо спонсорування ЗСУ, що підпадає під статтю 275 КК РФ – «Державна зрада», – написали пропагандисти.

Заява росіян

Деякі російські журналісти поширюють інформацію, що Галкін за роботу на весіллі українських молодят отримав приблизно 5 мільйонів гривень і нібито частину із них перерахував на підтримку української армії.

Втім, сам шоумен жодних коментарів з приводу цього не дав, а лише зробив анонс майбутніх виступів.

Читайте також: УСИК ПОКАЗАВ СВОЮ ДРУЖИНУ В КОРОТКИХ ШОРТАХ ТА МАЙЦІ НА ВІДПОЧИНКУ У МАРБЕЛЬЇ

Усик показав свою дружину в коротких шортах та майці на відпочинку у Марбельї

53-річна Шеннен Догерті пішла з життя після тривалої боротьби з раком