in

Відомі перші подробиці замаху на Дональда Трампа: ФБР офіційно визнала це спробою вбивства

Замах стався під час виступу кандидата у президенти США Дональда Трампа на передвиборчому мітингу у Пенсільванії.

Це сталося, коли політик демонстрував таблицю з кількістю мігрантів, і в цей час пролунали звуки стрілянини. Трамп стояв за невеликою трибуною, за його спиною були його численні прихильники. Було помітно, як виступаючий ухопився рукою за правий бік шиї і швидко спробував сховатися за трибуною.

Відразу після цього до пораненого підбігли співробітники охорони, почалися крики та паніка. Охоронці спробували прикрити собою кандидата в президенти, коли той підвівся і потряс кулаком у натовп, на його обличчі була кров, було видно роздерте праве вухо потерпілого.

Співробітники безпеки блискавично вирахували місцезнаходження стрільця та нейтралізували його. Відомо, що снайпер знаходився за межами площі, де виступав Трамп, приблизно за 120 метрів. Йому вдалося зробити кілька пострілів. Один глядач загинув, двоє зазнали серйозних поранень.

Фото ймовірного снайпера

Напередодні замаху 20-річний стрілець Томас Крукс виклав відео, на якому він декларує ненависть до республіканців та особисто Дональда Трампа. Особу стрільця щойно офіційно підтвердили у ФБР. Напередодні невдалого замаху на Трампа стрілець записав відео зі своєї машини. Каже, що ненавидить республіканців та Трампа.

Сам Дональд Трамп уже вийшов на зв’язок і прокоментував те, що сталося. «У мене потрапила куля, вона пробила мені верхню частину правого вуха. Я одразу зрозумів, що щось не так, почув свист, постріли і одразу відчув, як куля розриває шкіру. У мене почалася сильна кровотеча, тому я зрозумів, що відбувається» , — розповів екс-президент США.

Дональд Трамп також подякував співробітникам охорони та висловив співчуття рідним загиблого учасника мітингу та постраждалим.

Після чуток про розлучення Галкін заявив, що їде до Пугачової у Латвію

Усик показав свою дружину в коротких шортах та майці на відпочинку у Марбельї