in

Перша любов Максима Галкіна: «Я чула про те, як Πримадонна розправлялася з конкурентами»

Ті давно і уважно стежать за творчістю гумориста Максима Галкіна добре знають про те, що Алла Пугачова — аж ніяк не перша закоханість молодого романтика.

У молодості майбутній зірковий артист упродовж двох років зустрічався з дівчиною на ім’я Анастасія Чорнобровіна. Між ними панувала справжня, чиста любов. Максим і Настя душі не сподівалися один в одному і дбайливо зберігали свої стосунки від чужих очей. Пара не показувала почуттів на публіці, проте Галкін був дуже серйозно налаштований і в розмовах з близькими друзями відкрито говорив про майбутнє весілля.

“Μакс був таким романтичним, таким робітником. Він два роки доглядав за мною. Β хід йшли дорогі подарунки і шикарні букети. Вони приховували свої відношення від сторонніх очей: у кіно були на найпізніших сеансах і вибирали місця на останніх рядах. Несподівано я дізналася, що Μаксимом зацікавилася Πyгачова. Я чула про те, як Πрімадонна розправлялася зі своїми конкурентами. Πугачова поставила мені питання в лоб. Вона запитала, які стосунки пов’язують мене з Максимом. Я відповіла: «Дружні». На цьому наша історія закінчилася” , — згадувала згодом Анастасія.

Анастасія Чорнобровіна та Максим Галкін

Незабаром Алла Пугачова стала з’являтися на сцені з молодим симпатичним артистом, а про те, як розвивалися стосунки Примадонни та Галкіна, далі ми писали в одному з матеріалів раніше. Варто зазначити, що сама Чорнобровіна впевнена, що Пугачової щодо Галкіна рухали корисливі спонукання. У той період кар’єра співачки пішла похилою та їй потрібно привернути до себе увагу. Як один із варіантів, співачка обрала нашумілу любовну історію.

Пугачова та Галкін на початку відносин

Сама ж Анастасія Чорнобровіна стала відома телеведучою — вела популярне шоу «Доброго ранку» на одному з центральних російських каналів. Відомо, що у 2014 році Анастасія вийшла заміж. Ім’я чоловіка вона не розкриває, але відомо, що він працює ландшафтним дизайнером і часто їздить у відрядження до Франції.

Чорнобровіна з чоловіком

У 2017 році Чорнобровіна народила хлопчика, якого назвали Артемієм, а 7 листопада 2021 року Настя стала мамою вдруге.

Анастасія зі старшим сином

Читайте також. Після виступу на українському весіллі: у РФ вимагають надати Максиму Галкіну новий статус

«Завжди красивий, бездоганний, елегантний»: донька 88-річного Ален Делона показала, який вигляд він має після гоління і стрижки

Нескінченні ноги: Оля Полякова на відпочинку показала гарячі знімки у бікіні