in

«Завжди красивий, бездоганний, елегантний»: донька 88-річного Ален Делона показала, який вигляд він має після гоління і стрижки

Французько-швейцарського актора Ален Делона вважають не лише зіркою та секс-символом європейського кінематографа, але й «найкрасивішим актором кіно за всю історію».

Втім, через проблеми зі здоров’ям зірці довелося завершити кар’єру кіно ще у 2017 році. Як відомо, у 88-річного Ален Делона дифузна лімфома та хвороба Альцгеймера. У 2019 році він переніс подвійний інсульт. Саме через це він став все рідше з’являтися в публічних місцях та навіть своєю поведінкою налякав сина, який заявив, що батько відсвяткував «своє останнє Різдво». У січні 2024 році внаслідок судових розбірок його дітей, Алена помістили під посилену опіку, заборонивши розпоряджатися власним майном.

23 липня донька знаменитості Аннушка Делон розмістила свіжі фото свого хворого батька, на яких він постав відразу після стрижки та гоління.

Ален Делон

Також донька артиста показала, як майстер голить зірку світового кіно. Аннушка додала, що ці кадри розмістила з дозволу Ален Делона та зізналася, що на цих фото він також вважає себе гарним.

«Бо хай що трапиться, як то кажуть, «шоу має тривати». Делон завжди буде Делоном. Завжди красивий. Завжди бездоганний. Завжди елегантний», – написала вона під кадрами.

Ален Делон

Прихильники в коментарях підтримали доньку знаменитості:

  • Я повністю згоден з тобою, Анушка. Цей Великий Джентльмен, якого любить і поважає вся Планета, залишається таким, яким він завжди був: найкрасивішим, найвеличнішим, найсильнішим
  • Але це неймовірно, що все ще є така присутність. Наш Ален ДЕЛОН справді красень❤️
  • Найкрасивіший чоловік у світі❤️
  • Мені боляче бачити його таким. Він виглядає сумним 😢
  • Він твій тато, а для нас легенда, яка завжди супроводжувала наше життя. Тож ми всі до нього прив’язані. Дякую за ці фотографії. Час минає, але його магнетичний погляд залишається. Бережіть його…

Читайте також: НАРЕЧЕНА РОНАЛДУ У ЯСКРАВОМУ БІКІНІ ПОПОЗУВАЛА НА ТЛІ ЗАХОДУ СОНЦЯ

Білоруський репер Макс Корж закликав зупинити війну в Україні: «Жити в кайф не вийде!»

Перша любов Максима Галкіна: «Я чула про те, як Πримадонна розправлялася з конкурентами»