in

«Це моя мрія!»: Лорак в Білорусі заговорила про закінчення війни

Співачка українського походження Ані Лорак, яка підтримала повномасштабне вторгнення та продовжила працювати на благо РФ, цинічно заговорила про мир.

Наразі артистка перебуває на міжнародному фестивалі мистецтв «Слов’янський базар у Вітебську». У Білорусь зрадниця відправилася у супроводі свого бойфренда. Після виступу Ані Лорак встигла поспілкуватися із журналістами, які поцікавилися про що мріє зірка. У розмові «голубка миру» пригадала своїх батьків-українців.

«Я хочу, щоб мир був у всьому світі! Це моя мрія. Щоб діти були здорові, щоб моя матуся була жива. Цього року я поховала татка. Тепер я мрію, щоб матуся була зі мною багато років. Щоб усі батьки були живі. Я мрію про прості мрії«, — видала Лорак.

Ані Лорак

Втім, сказати, що РФ напала на її Батьківщину та щодня протягом двох з половиною років винищує українське населення, вона чомусь не стала. Свою цинічну заяву скандальна співачка зробила через тиждень після того. як Росія завдала масованого ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит» в Києві.

Читайте також: ВІДОМИЙ УКРАЇНСЬКИЙ БЛОГЕР ВОЛОШИН ПОТРАПИВ ДО БАЗИ «МИРОТВОРЕЦЬ»

Відомий український блогер Волошин потрапив до бази «Миротворець»

«Вона морально готувалася до того, що буде для них бабусею» — Галкін вперше розповів, як вони з Пугачовою планували дітей