in

«Вона морально готувалася до того, що буде для них бабусею» — Галкін вперше розповів, як вони з Пугачовою планували дітей

Максим Галкін вперше познайомився з Аллою Пугачовою у 2001 році на фестивалі «Слов’янський базар».

Згодом між артистами почалися стосунки незважаючи на солідну різницю у віці — Максимові тоді було 25 років, а Аллі Борисівній — 52 роки. Через десять років, у 2011-му, незважаючи на прогнози скептиків, Галкін та Пугачова створили сім’ю, яка пройшла випробування часом та різноманітними мінливістями долі.

Через два роки Максим Олександрович та Алла Борисівна приємно здивували шанувальників несподіваною новиною – вони стали батьками двох чарівних діточок. Хлопчик Гаррі та дівчинка Ліза з’явилися на світ від сурогатної матері, ім’я якої залишається невідомим. До цього Примадонна пізнавала радість материнства — у першому шлюбі з Миколасом Орбакасом у них народилася дочка — Крістіна Орбакайте, якій цього року виповнилося 53 роки.

Алла Пугачова з чоловіком, дітьми та онукою

Попри хибну думку багатьох шанувальників, саме Алла Пугачова була ініціатором народження їх із Галкіним спадкоємців. Про це сам гуморист зізнався в одному із інтерв’ю. «Алла Борисівна мудріша людина, тому вона запропонувала перша… Тобто вона морально готувалася, що вона буде для них явно така бабуся. Але в результаті вона стала абсолютною матір’ю. На мою думку, найкращою матір’ю з можливих!», — з гордістю зазначив Максим Галкін.

Читайте також. Перше кохання Максим Галкіна «Я чула про те, як Πримадонна розправлялася з конкурентками»

«Це моя мрія!»: Лорак в Білорусі заговорила про закінчення війни

Не словом а ділом: стало відомо, як Олег Винник допоміг потерпілим в «Охматдиті»