in

«Скільки можна свою *опу виставляти?!» — Полякова в Монако знялася в ледь помітному бікіні і викликала обурення в Мережі

Популярна українська співачка старанно попрацювала над тим, щоб упорядкувати своє тіло до літа і, задоволена собою, вирушила відновлювати сили за кордон.

На цей раз вибір артистки впав на князівство Монако, на західному узбережжі Середземного моря. Кілька днів тому 45-річна виконавиця вже ділилася ефектними знімками з відпочинку, пропонуючи підписникам визначити який лук їй більше личить.

Цього разу дружина 60-річного Вадима Буряковського взагалі вирішила забути про якийсь сором і опублікувала коротке відео, на якому ледве прикрила сором. Полякова позувала перед камерою у практично непомітному бікіні чорного кольору на бретелях. Співачка прикрила очі сонцезахисними окулярами, а в руках її було велике віяло, яким вона обдувала себе, рятуючись від спеки.

Варто зазначити, що не всім шанувальникам здався доречним такий відвертий контент артистки — деякі підписники саркастично порадили Полякової наступного разу обійтися без одягу.

  • Оля! Можна вже без купальника!
  • Дотепності вже тільки на це вистачає???? Або сонце мозок випарює!?
  • До чого це?
  • Вже можна і голою 😂

Читайте також: 49-річна Єва Лонгорія в помаранчевому бікіні з’явилася на узбережжі в Іспанії

Український блогер висміяв вбивство Ірини Фаріон

Онуки несуть портрети, сотні людей стоять біля храму: у Львові прощаються з Іриною Фаріон