in

Анна Трінчер зізналася в нетрадиційній орієнтації і палко розцілувалася з партнеркою на камеру

Популярна українська актриса, зірка телесеріалу «Школа» Ганна Трінчер шокувала свою більш як двомільйонну аудиторію підписників в Інстаграм.

У січні цього року 22-річна знаменитість раптово повідомила про розлучення з Олександром Волошиним — успішним українським блогером та бізнесменом. Трінчер тяжко переживала розрив — плакала під час інтерв’ю і не приховувала, що перебуває у важкій депресії. Зважаючи на все, Олександр убив в Ганні віру в чоловіків, і артистка вирішила спробувати щастя з дівчатами.

Трінчер не раз натякала на це, проте до певного моменту її слова не сприймалися всерйоз. Сьогодні ж актриса продемонструвала, що не жартує і справді зробила камінг-аут. На своїй сторінці в Інстаграм знаменитість оприлюднила відео, на якому вона злилася у спекотному поцілунку з дівчиною. У підписі до публікації Трінчер залишила посилання на соцмережу партнерки на ім’я Валерія.

«Приємно познайомитися, Аня!», — Написала актриса під відео.

Шанувальники Трінчер не приховували свого обурення у коментарях:

  • Ваша аудиторія – діти та підлітки. Ви нормальна?
  • Фу як це гидко… Вона лесбіянка… Тому із Волошином розійшлася!
  • Фуууу…щось після розлучення не туди потягнуло!
  • Це дно!
  • Ну, це вже перебір 🤢

Читайте також «Скільки можна свою *Опу виставляти?!» — Полякова в Монако здалася в ледь помітному бікіні і викликала обурення в Мережі.

«Щасливі дні»: наречена Роналду на відпочинку з коханим виставила на камеру соковиті форми в крихітному купальнику

Відомий композитор порівняв поведінку Пугачової та Ротару: кому за час війни допомогла Соня?