in

«Я проти Європейського Союзу!» — на тлі розмов про переговори з РФ Приходько описала «жахи життя» у Німеччини та Іспанії

Популярна співачка Анастасія Приходько, представниця Росії на «Євробаченні — 2009», шокувала українцем несподіваною заявою.

На тлі розмов про можливі переговори з РФ щодо перемир’я заради якнайшвидшого вступу України до Європейського Союзу та НАТО артистка записала відео до TikTok, в якому виступила категорично проти вступу України до ЄС. У шестихвилинному ролику 37-річна знаменитість, яка побувала у багатьох європейських країнах, описала мінуси бюрократії, цінової політики та ринку праці в країнах Західної Європи та резюмувала, що вона як громадянин України не бажає подібного у своїй країні.

«Я проти того, щоб бути в Європейському союзі. Поясню чому. Всі ці яхти, заводи, пароходи, які будувалися в Європейському Союзі, почнуть будуватися у нас. Люди почнуть приїздити, фахівці, які розуміються на цьому обладнанні. І будуть працювати в нас, а де будемо працювати ми? Це перше. Друге. Я не хочу європейських тарифів, мене повністю влаштовують мої, які зараз в моїй країні є, але ще їх вище будуть піднімати. Хоча обіцяли під час війни їх не підіймати, але то таке. Я не хочу таких лікарень, які є в Європейському союзі, бо я хочу потрапляти до лікаря тоді, коли я хочу, а не чекати тижнями в черзі, щоб мені просто дали рецепт, щоб я сходила і купила собі анальгін. Я не хочу такої бюрократичної історії накшталт тої, що відбувається в Німеччині. Що треба отакі толмуди із собою паперів носити. І жити за паперами. І якщо сусіди побачать, що ти притискаєш сміття у мусорному баці, тобі випишуть штраф у 500 євро. Я не хочу євро взагалі, мене дуже влаштовує моя гривня. Я не хочу сієсти. Я не хочу, щоб посеред білого дня, коли я хочу щось купити в магазині, магазини були зачинені на дві-три години», — висловилася Приходько.

@prykhodko_1Реферндум та ЄС!

♬ оригінальний звук — Приходько

Читайте також. Зупинили на хвилинку дорогою додому: у Мережі з’явилося останнє інтерв’ю Ірини Фаріон

«Неможливо слухати»: з’явилося відео, як Віра Брежнєва співає наживо

Називає себе «російською Кардаш’ян»: 10 найвідвертіших фото Анастасії Квітко