in

Філіп Кіркоров опинився на межі життя і смерті: що з ним сталося

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримав повномасштабне вторгнення РФ в Україну, потрапив у пастку в каньйоні Псахо в Краснодарському краї.

Примадонн разом із Денисом Дороховим приїхав у Сочі заради зйомок у фільмі «Брати». Втім, погодні умови погіршилися і вони із знімальною групою опинилися в епіцентрі потужного урагану та застрягли в каньйоні. На своїй сторінці в Інстаграм артист детально розповів про те, що сталося.

«Слава богу, всі цілі й живі. На нашу знімальну групу обрушилася стихія. Застрягли в каньйоні. Нашу локацію змила бурхлива річка за 7 хвилин. Чекаємо прогнозів», — заявив Кіркоров.

Кіркоров зіграє головну роль у фільмі «Брати»

Також він зазначив, що вони самостійно не можуть з вибратися із пастки і вже подали сигнал про допомогу та чекають на рятувальників.

«Нас повільно затоплює. Вода піднялася на 10 метрів. Ми залишили сигнал SOS, як Титанік. Врятуйте нас терміново» — закликав співак.

Наразі Філіп та вся знімальна група фільму «Брати» благополучно вибралися на волю та перебувають в одному із місцевих готелів Сочі. Музикант подякував всім за хвилювання.

Читайте також: Чоловік померлої Анастасії Заворотнюк почав судитися за нерухомість артистки

«Не уявляю життя без тебе»: Залужний зворушливо звернувся до дружини та зазнімкувався з нею на тлі Лондона

Росіяни божеволіють: Крістіна Орбакайте вийшла на зв’язок і розлютила пропагандистів