in

Потужне фото сильних хлопців: Олександр Усик та Валерій Залужний зустрілися у Лондоні

Колишній головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний несподівано з’явився разом із абсолютним чемпіоном світу з боксу Олександром Усиком.

Зустріч двох визначних українців відбулася у столиці Англії з нагоди благодійного заходу «Автомобілі для України», організованого асоціацією British Ukrainian Aid. Разом із групою волонтерів ця організація вже відправила до України 200 автомобілів, призначених для медичної та гуманітарної роботи.

До участі у церемонії приєднався титулований український боксер Олександр Усик, який нещодавно переміг британця Тайсона Ф’юрі. 37-річний спортсмен з’явився перед публікою в оригінальній білій вишиванці з червоним орнаментом. «Я дуже вдячний британцям за те, що ви підтримували Україну із самого початку. Ви були одними з перших, хто прийшов на допомогу за найважчих часів», — підписав відповідне фото Олександр Усик на своїй сторінці в Інстаграм.

Фото: www.instagram.com/usykaa

Валерій Залужний з’явився на церемонії у класичному темно-синьому костюмі, краватці в тон і білій сорочці — як того вимагає його теперішня посада.

Фото: www.instagram.com/usykaa

Нагадаємо, обов’язки посла Великобританії колишній головнокомандувач ЗСУ розпочав 10 липня цього року після того, як лікарська комісія визнала його непридатним до військової служби.

Читайте також: «Не уявляю життя без тебе»: Залужний зворушливо звернувся до дружини і показав селфі з нею на тлі Лондона.

Росіяни божеволіють: Крістіна Орбакайте вийшла на зв’язок і розлютила пропагандистів

Україна достроково вийшла до фіналу Олімпіади у спортивній гімнастиці